The Secret If2ru - Dont Sit Under The Apple Tree

Plexipave tennisgolv

Det finns så många olika typer av sporter och det är ju kul att det finns så mycket som man kan hålla på med själv eller om man bara vill titta på det på tv. Ja det är bra att man kan göra lite olika saker som man tycker är kul och det är bra med sporter för det är bra för ens hälsa att kunna rör på sig och det är ju kul också.
Ja det finns så många olika sporter att hålla på med och jag kommer ihåg i skolan att man höll på med massor med olika sporter och man fick prova på lite allt möjligt, så att man visste hur det fingerade.

Ja det är bra att prova på olika saker

Ja det är bra att man får prova på lite allt möjligt tycker jag, och att spela tennis är något som jag tyckte var roligt i skolan och man fick ju prova på det och sen så fick jag ett eget tennisrack av mina föräldrar och det vara jag väldigt glad för. Men om man ska köra tennis inomhus så är det bra att skaffa Tennisgolv hos Svedborg  ska att man har rätt underlag så att man kan spela på ett bra sätt och att man känner att det verkligen är tennis man spelar. Ja det är kul med olika sporter och det är något som jag skulle vilja fortsätta hålla på med mer om jag hade mer tid.
Tror jag har kvar mitt gamla rack någon stans och det vore kul att hitta det och se om det är något som man kan ha  fortfarande. Ja det är kul att det finns så många olika sporter att välja på och man kan ju göra det på ett bra sätt och prova på lite allt möjligt så att man vet vad man tycker om.